fredag den 22. september 2023

KOMMUNENS FAMILIE FORVALTNING MANGLER DE KOMPETANCER, DER BEHØVES FOR AT FORVALTE HANDICAP SAGER

 © VORES BØRNS TRIVSEL


Eftersom kommunernes familieafdelinger ikke er stand til at adskille en handicapsag fra en socialsag, så burde der i alle sager være PPR på.


Hvis man absolut vil anbringe et barn eller unge og tage dem fra alt i deres liv, så gør det i det mindste ordentligt. Med rette papirer og med en værdighed for familien og barnet.


Mindst mulig indgribende, det ændres i fremtiden til at der hurtigt kan springes direkte til anbringelse. Det gør de allerede, men fra 2024 bliver det lovligt. Mange flere børn skal anbringes i følge Mette Frederiksen, og vi kan se hvor stigningen er. Det er børn med psykiske udfordringer, skole mistrivsel, skolevægring, angst, ADHD, autisme ol.


Hvis man nu absolut vil fjerne børn, som har det bedst hjemme, så anbring dem i det mindste steder med høj faglighed indenfor disse diagnoser.


Hvis man absolut vil anbringe børn og unge, som har det bedst hjemme, så sørg i det mindste for ordentlige samvær, hver uge, af flere timer, og ikke overvåget, for forældrene er ikke farlige. De skal gerne hjem i weekenden, deltage i familie fester, jul og fødselsdage. De skal ikke ekskluderes fra hele deres egnede netværk, hvor de føler sig trygge.


Hvis man vil anbringe børn og unge, som har det bedst hjemme, så sørg i det mindste for, at barnet kommer til regelmæssig tandlæge, bøjle tandpleje og læge besøg, behandling mm.


Hvis man endelig vil anbringe et barn som har det bedst hjemme, så sørg for en ordentlig skolegang, og ikke bare en lærer der kommer en time om ugen. 


Hvis man vil anbringe et barn som har det bedst hjemme, så sørg for at gøre det bedre end hjemmet, som blev vurderet uegnet. 


Mange børn med psykiske diagnoser ender i forfærdelige tvangsanbringelser, hvor alle instanser dækker over hinandens fejl.


Indrøm de fejl vurderinger, og hjemgiv med støtte til familien og det barn, som kommunen har ødelagt.


Anbringelser skal være til for bedre trivsel, ikke dårligere som det ses nu. 


Beskyt vores børn mod myndigheds overgreb. Deres barndom og liv er i spil.

 ©//ADM.TEAM.VBT.

#Undskyldvierher #Handicapsager #Børnehandicap #Enmillionstemmer #familiefremmedførelse

#fejpåfejl

#Tvangsanbringelseafbørnmedfunktionsnedsættelse

#Tvangsanbringelseafbørnmedsærligebehov

#Forvaltningsdomstolnu

#VoresBørnsTrivsel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg os på Facebook

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO
Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO