søndag den 26. juni 2016

ENEVÆLDENS TID ER IKKE FORBI I DANMARK

________________________________________
Redaktion


Enevældens tid er ikke forbi her i Danmark.

Det er bare ikke et kongedømme mere, men et forvaltningsdømme.

Kommunerne er egenrådige i sager, og kører dem gerne udenfor lovens rammer. 

I politisager, er man uskyldig til man er dømt. Beviser skal være indhentet korrekt ellers er de ugyldige. I kommune sager er det lige omvendt. Der er man dømt på forhånd, og man skal selv betale sig til juridisk hjælp, for at blive frikendt. Beviser eller fabrikerede beviser lægges gerne i sagerne uanset, hvordan man er kommet til dem, lovligt eller ulovligt. De bruges mod forældrene alligevel. Det hedder sig, det er til barnets bedste, barnets tarv kommer først. Ingen ser ud til at tænke over, at hvis en sagsbehandler har set forkert, vil sagen på denne måde skade barnet og det bliver en sag hvor barnet er i klemme. Det barn som de påstår at vil hjælpe. 

Sagsbehandlere bør være mere ydmyg og huske, at de ikke er dommere, at de ansat af os, til at hjælpe og derfor skal vi som borgere medinddrages i egen sag, og eget liv. Som det er nu, har forældrene ingen bemyndigelse til, at gøre det rigtige for deres barn med særlige behov.

Sagsbehandlere er ganske enkelt ikke fagligt dygtige nok til komplekse sager. De har fået alt for meget magt, og der er ingen sanktioner for dem, som ødelægger familier og børn. Flere sager forvaltes af inhabile medarbejdere.

Dette magtsystem er ikke til for borgerne, hverken familierne eller børnene.

Lad os få ryddet op i rækkerne.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg os på Facebook

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO
Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO