søndag den 13. marts 2016

HVEM ER VI?

Information


Denne side er blevet til, fordi mange familier med særligt sensitive og signalstærke børn, underrettes til kommunen af lærere og pædagoger med manglende kendskab. Samtidig er reglerne om indgivelse af en underretning, ofte heller ikke overholdt i følge loven.

Rigtig meget af selve sagsbehandlingen følger heller ikke loven, og derfor kan sensitive familier helt uden grund, andet end rod i sagsbehandlingen ende i anbringelses sager. Fulgte forvaltningerne loven, var der intet, at frygte, men loven f'ølges ikke. Sagsbehandlere har ikke autorisation, og kan derfor ikke retsforfølges eller på anden måde miste eller fratages deres arbejde pga. ulovlig og dårlig sagsbehandling. Det er derfor ganske omkostnings frit for dem, at overtræde loven, med eller uden hensigt. Eneste mulighed er at politianmelde.

Det handler ikke om ressourcesvage forældre eller udsatte familier på nogen måde. Det handler om børn med særlige behov,  måske særlig støtte i institution/skole, men hvor der ofte ingen diagnose er.

Disse børn og familier kommer i klemme i et tungt og magtfuld system, hvor fagpersonerne mener sig dygtigst og alle fralægger sig ansvaret for barnet i deres timer udenfor hjemmet.

De familier der deltager her, er altså på ingen måde, nogen man kan beskylde for at være til fare for barnet, der er hverken misrøgt, alkoholisme eller anden misbrug i hjemmet. Sidens deltagere er helt almindelige familier, som familier er flest. Lige med undtagelse af, at vores børn har brug for hjælp i dagligdagen.

Velkommen






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg os på Facebook

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO
Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO