torsdag den 22. november 2018

VISO KØBER DERES EKSPERTISE UDE I BYEN

© VORES BØRNS TRIVSEL




I Danmark sættes VISO på komplicerede sager, og de betragtes som en special enhed. Når ingen andre kan finde hoved og hale i sager og sygdomme, måske ikke engang special læger, ja så kontakter man VISO. Socialstyrelsens specialister. 
Hvad de færreste nok ved er, at de køber deres ydelser ude i byen, fx hos sådan en her! 

Når så der forelægger en rapport fra VISO, så vil forvaltningen bare ikke fravige den, hvis den vel at mærke giver forvaltningen ret.

Her er specialisten altså blot en socialrådgiver, som skal være dygtigere end en speciallæge i sager om fx sjældne sygdomme.

VISO er skrivebords arbejde. Behandlet udfra sagsakter, ofte i en rodet og kompleks sag, der er løbet af sporet i forvaltningen. I mange tilfælde møder VISO, hverken barn, forældre, skole eller andre der kender til barnet.

I nogle tilfælde går de direkte mod tidligere anbefalinger og udtalelser, fra dem som kender barnet barnet og familien.

I nogle tilfælde får barnet hjælpen, i andre bliver VISO en modspiller.

Læs bl.a artiklen på DenOffentlige.dk, "Hjælp mit bosted ødelægger mig", om et bosted med VISO ekspertise, anbefalet af VISO selv, som på ingen som helst måde så den unges sygdom rigtig, mistolkede stort set alt, og anbefalede et "clean cut" med den trygge skole, venner og familie, direkte imod tidligere udredninger i psykiatrien, som havde udredt, at det ville skade den unge, både at være anbragt, og skilt fra sin mor. Den unge havde brug for trygheden ved sin mor.

Her på siden kan du læse artiklen om "Familie udsat for grov chikane af Københavns kommune". Hvor VISO bliver den direkte årsag til vanrøgt udført af Københavns kommune og flere bosteder, samt en ung der ikke fik lov at se sin familie. VISO anbefalede også at bostedet ikke skulle samarbejde med forælderen. I Københavns kommune er det vendt til at forældrene er samarbejds vanskelige. Til trods for dette fik forældrene et godt samarbejde op at køre, men det var helt og holdent moderens fortjeneste.



//ADM.Team.VBT©

Du kan dele via 👇 knapperne herunder.

Du kan læse flere indlæg, ved at trykke på coverfoto.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg os på Facebook

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO
Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO