mandag den 27. februar 2017

SIDEN UDVIDER MED EN GOOGLE PLUS OG NY MAIL ADRESSE

- Information - 



Kære læser


Siden her har suset derud af her i 2017 efter sidens stifter valgte, at vi skulle invitere vores venneliste til, og samtidig begynde at dele artikler udover vores egne. Det har været omkring forskellige diagnoser og også om rettigheder og støtte foranstaltninger. Desværre er der også den kedelige side, som følger med, og det er de anbringelses sager som nogle af familierne ender med, når de ikke kan opnå den lovmæssige støtte eller rette skoletilbud til deres barn.

Efter vi i lørdags publicerede et læserbrev "Kære Sagsbehandler" har siden ikke ligget stille. Brevet er på nuværende tidspunkt læst knapt 4000 gange hen over weekenden. Vi har aldrig tidligere oplevet så stor interesse. Den vakte genkendelse hos rigtig mange. Hvilket i sig selv er ret skræmmende.

Sidens stifter har selv fået rigtig meget og se til, så hun vil trække sig tilbage.

Vi der er tilbage siger tak for tilliden og god indkøring i hvordan, man administrere og søger de rette tekster. Hvilke love der gælder for vores børn og familier og hvilken høj etik siden her kører med. Vi er fulde af fortrøstning.

I den forbindelse har vi måtte skifte administrator roller, tilhørende log ind til hjemme siden og mange andre praktiske ting. Derfor tænkte vi:

Hvorfor ikke lave det hele på en gmail konto, og dermed også få en Google plus konto med i købet, så vi kan nå endnu længere ud med information om, hvordan vi og vores dejlige børn behandles i "system Danmark".

Det er hermed gjort. Google plus siden er under opbygning, men du kan allerede nu søge tilføj og få de nye opslag direkte. De gamle vil over den næste tid blive delt også, sådan at alt kommer til at ligge der.

Vi søger flere familier som vil blogge om deres oplevelser, med underretninger, støtte, manglende støtte til deres barn med særlige behov. Vi blogger alle under et blognavn, for at det ikke skal gå ud over vores børn. De skal ikke udstilles i kampen om retfærdighed.

Du kan kontakte os via facebook siden, hjemmesiden eller via vores sprit nye mail: voresboernstrivsel@gmail.com

Derud over vil vi sige tak for det fantastiske samarbejde, som vi har haft, med ønsker om det bedste for denne familie fremover. - Og tak for initiativet til denne side.

Redaktionen /Ann

PS. Hvis du er super nysgerrig for at læse dette populære brev, så klik HER og læs med. Du er meget velkommen til at dele det, men brug venligst dele knappen. Det må ikke kopieres eller lægges på andre hjemmesider, idet hjemmesiden her har copyright på alt. Det håber vi respekteres.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg os på Facebook

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO
Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO