lørdag den 25. februar 2017

KÆRE SAGSBEHANDLER

-  Læserbrev -


Kære Sagsbehandler.

Da du overtog vores sag, kunne du have gjort en forskel. Du overtog den efter mindst 15 andre, der hver især havde fyldt sagen med formodninger, fordomme, uvidenhed og injurier. Du kunne have været den forskel, som gjorde, at vores barn ville blive mødt og få det godt. Du havde muligheden for at gøre det rigtige. Du havde haft muligheden for at lave et godt social fagligt arbejde. Du havde haft muligheden for, at ændre vores barns mistrivsel til trivsel. Du havde muligheden for at støtte vores familie, så alt ville glide lettere.

Du gjorde det ikke. Du gjorde det modsatte. Du ændrede vores barns mistrivsel til direkte skade, traumer, og overgreb. Så voldsomt, at vi i dag ikke kun taler om trivsel eller mistrivsel.

Sagen har fra 1.dag for rigtig mange år siden været fyldt med fejl. For den er nemlig kørt udelukkende på fordomme og antagelser. Hvis du havde gennemgået sagen, da du kom på og haft dine egne meninger, så havde du fundet masser af dokumentation på, at vi forældre har ret.
Du valgte udelukkende, at tro på din ledelse. At denne familie er helt umulig. Det blev fatalt. Du valgte at indstille til tvangs anbringelse UDEN overhovedet, at møde hverken os forældre eller vores barn. Du var ganske enkelt overbevist om, at det du fik fortalt var rigtigt. Det gik galt for dig. Du tabte. I tabte. For I havde ikke gjort jeres arbejde ordentligt. I havde aldrig forsøgt og støtte vores barn eller os. ALDRIG. Samtidig havde I heller ikke sørget for udredning af hverken os eller vores barn.

Du sidder på en sag med et barn med diagnoser. Du har ikke engang et kendskabt til, hvordan det er med ret almindelige børn. Det er tydeligt at høre på dig. Når du taler er det udfra lærer bøger og ikke ud fra det virkelige liv.

Du kunne ikke klare dit nederlag. I kunne ikke klare det nederlag. Så I fortsatte jeres hetz. Igen og igen indstillede I til anbringelse. Stadig uden at kende vores barns udfordringer og vores ressourcer og forældre evner. Stadig uden at yde den lovmæssige støtte. For jer er sagen blevet personlig. Sagen for sagens skyld.

Vi tænker her i vores familie på, hvor mange chancer du faktisk har haft til at gøre det rigtige. Det rigtige social faglige arbejde. Vi tænker på hvor godt kørende vores barn var nu, hvis du/I havde lagt det samme store arbejde i, at hjælpe, i stedet for at modarbejde. Vi tænker på hvor lidt det havde kostet, at yde den rette støtte i forhold til de mange millioner/milliarder det har kostet kommunen, at kører denne sag. Vores skatte kroner. Andres skatte kroner. Det eneste I har opnået er, at ødelægge vores barn mere og mere.

Den mistrivsel der bliver større og større er  jeres fortjeneste. I giver dog os forældre skylden. I bruger jeres tåbelig tiltag og resultater til, at stjæle vores barn og sende det ud i endnu dybere mistrivsel og direkte krise.

Hvordan kunne DU? Hvordan kan du se dig selv i spejlet? Hvordan kan du sove om natten? Hvordan kan du få overbevist dig selv om, at det du gør er det rigtige? Du får gang på gang i børnesamtaler at vide, at du er på glatis, og er et helt andet sted end barnet? Hvordan kan du?

Vi må formode, at du så denne sag, som en sag du kunne profitere af. At du blev den som fik den kørt i hus, så at sige. Det havde dog krævet et par ting, som slet ikke findes i sagen. Viden, sundhedsfaglige viden, den rette tilgang, ærlighed, lovlig sagsgang, lydhørhed, medmenneskelighed og troen på, og et ønske om, at samarbejde med os forældre. For slet ikke at nævne troen på vores barn. Det barn som er hovedperson i denne sag. Det barn din fineste rolle er, at varetage trivsel på. Det der er så enkelt magter du ikke.

Sagen har været skiftevis en overgrebs sag og omsorgssvigt sag fra det offentlige gennem alle år. DU kunne have ændret det, men du gjorde det ikke.

Det gør dig både til en tomhjernet og godt udvalgt marionet dukke, som ledelsen kan danse rundt med. Det gør dig også til en forfærdelig dårlig socialrådgiver. Du er  en sags mishandler og børne mishandler.

Med venlig hilsen
En ødelagt familie med et ødelagt barn.


Til andre socialrådgivere (smag lige på ordet. Hvad ligger der i det?), når du overtager en sag, så gør familien og især barnet den tjeneste, at sætte dig ordentlig inde i den. Der er fejl i 8 ud af 10 sager. Vil du fortsætte? Overtage ikke bare andres holdninger og sagsgang. DU kan blive den forskel der gør, at barnet kommer i trivsel.


_____________________Redaktionen bag siden "Børn og Unge med særlige behov - møder systemet" takker for dette brev fra en læser. Vi må endnu engang opfordre til, at alle sagsbehandlere får #autorisation, så de kan stilles personligt til ansvar og ikke dække sig ind under ledelsen. 

Har du en sag med et barn/ung med særlige behov, som ikke får den rette støtte i forhold til loven. Så få den gerne på hjemmesiden her som en anonym case.
Du er meget velkommen til at dele dette læserbrev, men brug venligst deleknapperne herunder. Brevet må ikke kopieres til sociale medier, hjemmesider eller blogs, idet denne hjemmeside har fuld copyright. Dette håber vi bliver respekteret.

Deling vha knapperne herunder er tilladt.Vi har valgt at bloggen er reklamefri. Finder du gavn af det vi deler, og ønsker du at påskønne vores arbejde med et beløb, kan det gøres her:


Følg vores Facebook
Følg vores Google PlusRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg os på Facebook

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO
Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO