fredag den 10. juni 2016

§54 STØTTEPERSON I KØBENHAVN ER ANSAT AF KOMMUNEN SELV

_________________________________________________
Redaktion

Når der indstilles til tvangsanbringelse, har du krav på en advokat og en §54 støtte person.
I følge loven har du valgfrihed for hvilken du vælger. Det offentlige skal betale begge dele. Kommunen udlevere en advokat liste til dig, men vær opmærksom på, at nogle advokater arbejder sammen med kommunerne. Vælg derfor gerne en der IKKE står på listen.  I København er der et problem i, at du henvises til Forældrestøtten i Klerkegade for at få en §54 støtteperson. En sådan støtte skal være din hjælp rundt i alt det der sker, men forældrestøtten er ikke en uvildig forening, som andre byer har. Forældrestøtten i Klerkegade er Københavns kommune, og endda SOF, som faktisk er dem du er oppe imod. Forvaltninger indenfor det samme, har ikke den regel, at der skal søges samtykke. De må give hinanden oplysninger indbyrdes. Ved at ringe til dem, får du at vide, at de selvfølgelig ikke giver oplysninger videre til Socialforvaltningen (SOF), men kan du stole på det? Hvis du gennem flere år har været udsat for lovbrud i din sag i SOF, er det nok ikke der din tillid ligger. Du har dog i følge loven krav på at vælge din egen, selvom det kan være svært at få igennem. Det skal søges og godkendes igennem Forældrestøtten i Klerkegade. I denne uge er den ansvarlige selvfølgelig ikke at træffe, og der er ikke sat en stedfortræder ind til at træffe de vigtige beslutninger for forældrene der er presset på tid. Hvilket er uhørt.

Du kan finde flere foreninger og andre der arbejder som §54 støtteperson, så det er at gå på jagt, og så søge og holde på din ret til en uvildig. SR-Bistand er også et bud, men når man nævner, at det drejer sig om København vil de også henvise til Forældrestøtten i Klerkegade, men prøv alligevel, hvis det er dit ønske.

Finder du det også problematisk og på et så vigtigt område, som dine børns ve og vel, så er det nærmest umuligt, at komme udenom kommunen?


http://www.foraeldrestoetten.kk.dk/

https://sr-bistand.dk/

Har du kendskab til nogle gode §54 støtte personer, så skriv dem gerne på i kommentar herunder.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg os på Facebook

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO
Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO