fredag den 3. juni 2016

HVAD BILDER DE SIG EGENTLIG IND!

Mamma

Vores sag er for længst kørt af sporet. Den ender en dag meget snart på avisernes forside eller i TV LORRY.

Hvad kan man kalde injurier, bagvaskelse, omskrivninger af henvendelser mm.?

Som forældre til et barn med særlige behov, er der sjældent tid til noget ud over det sædvanlige. Det skal der være nu. Vores barn kan godt mærke, at der er noget i gærde, og bliver nervøs, hvilket igen kræver mere af os voksne omkring.

Vi læser sagsakter og indhenter oplysninger.

Flere journaler er så fejlbehæftede at det er hele omskrivninger. Ikke nok med, at der er misforståelser. Der er direkte usandheder, grove løgne og formodninger uden hold i noget andet end deres egen hjerne.

I vores sag dukker der nu oplysninger op om, at skolen har observeret vores barn i gennem det seneste halve år, og sendt direkte til kommunen (uden kopi til os). Jeg henvender mig til skolen og udbeder mig alle akter, samt den samtykke erklæring de gerne skulle ligge inde med, for at dette må foregå.

Efter et par dage modtager dd. mail, om at de vil finde dem og sendte til mig. Mit gæt er, at de i virkeligheden lige afventede svar fra forvaltningen, om de måtte. Altså det er jo noget de skal, og skulle have gjort hver eneste gang de kontaktede kommunen.

I akterne fra kommunen ligger nu udskrift fra skolen, hvor de skriver, at de troede vi var informeret om dette, hvortil kommunen svare, at det var vi også.

NEJ, NEJ, NEJ!!!! Det var vi ikke.

I ca 6 mdr, er der bag ryggen på os, sendt meddelser fra skole til kommune, omkring vores barn. Vi har ikke modtaget kopi af en eneste, og vidste slet ikke det foregik. Ikke nok med de gør det, kommunen lyver også om, at vi skulle være informeret!

Endvidere har kommunen omformuleret en henvendelse fra vores part, til at være en underretning om bekymring. Hvilket i virkeligheden var en ændring af mødedato på kommunen.

Hvad mon der mere dukker op i de akter?

Skræmmende at loven omkring oplysning til forældremyndigheds-indehaver ikke overholdes På den måde kan vi, som forældre faktisk ikke overholde forældreansvarsloven :(



EFTERLYSNING






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg os på Facebook

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO

Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO
Se mere om (manglende) retssikkerhed i Børn / Unge sager (Siden er ikke vores) TRYK PÅ FOTO